keyboard_arrow_left Terug naar ons team

Lisse van de Groep

Mijn naam is Lisse. Ik heb altijd al een grote passie voor taal gehad, maar tijdens mijn master ‘Schrijven en vertalen’ aan de Vrije Universiteit werd het duidelijk dat ik hier écht mijn werk van wilde maken.

Het schrijven van teksten is voor mij net een puzzel die ik mag oplossen; een puzzel waarbij ik zoek naar de mooiste en beste manier om de woorden neer te zetten. Ik houd ervan om bij alle soorten teksten te zoeken naar de meest optimale manier om mensen aan te spreken. De definitie van ‘een goede tekst’ hangt natuurlijk helemaal af van de doelgroep en het soort tekst, maar het is voor mij een leuke uitdaging om van elke tekst, hoe verschillend dan ook, iets goeds te maken.

Bij BB-Remarkable houd ik mij bezig met het schrijven van SEO-teksten, waarbij ik rekening houd met de vindbaarheid van teksten op Google. De combinatie van leuk werk en een inspirerend team, zorgen ervoor dat ik ontzettend geniet van mijn werk bij BB-Remarkable! Heb jij goede teksten nodig? Dan hoop ik je gauw eens te spreken!  

Contact opnemen